Gratis Rejsedagbog

 

 
bergamoitalien » Beretninger » Golf Bergamo

Golf Bergamo

Hallo

Jeg hadde bestilt en virkelig billig reise med Ryanair fra lørdag morgen og hjem igjen på tirsdag morgen, så det var noen virkelig gode flytider, som også ga muligheten til å spille en runde golf på lørdag ettermiddag og på søndager og mandager, og så etter frokost tirsdag, deretter til flyplassen - så effektiv golfferie.

Vi hadde også bestilt en leilighet via Airbnb, som var 5 minutter gange fra sentrum, og selv hadde en privat parkeringsplass, og når vi var ute av sesongen, så prisene var bare lave :)

Vi landet og fikk vår leiebil - en renault - gi litt problemer i fremtiden.

Vi kjørte til golfbanen og spille en fin runde med en god score og til leiligheten og deretter inn i byen for noen kalde øl mm. Vi fikk også en prat om internasjonal dating, tross alt, hadde vært en rekke TV lykke er en thailandsk kvinne . Men det er nå mange i dette landet som finner en kvinne fra Ukraina - hans kone jobbet med noen som kom fra Ukraina.

Vi spilt tre golfbaner, som alle var gode og alle 3 dager vi gjorde god score.

Vi fikk et problem med bilen som det nær en rundkjøring på en trafikkert vei satt ut, og jeg setter den i nøytral og det ville ikke starte og ulike lamper som lyser opp ... Vi ble kalt leie selskapet, som knapt kunne snakker engelsk og ble lovet å bli plukket. Partneren min spurte om han kunne prøve å gjøre livet i bilen, og vi endret og det startet med en gang - veldig rart før vi fant ut at han hadde brutt clutchpedalen, som jeg ikke kunne gi henne da bilen var i nøytral - den lortebil kan bare startes hvis clutchen var tråden ned .....

Vennlig hilsen Henrik

Beretnings info